google-site-verification: googleabac4f29fce86efc.html

O reklamacijama i Zakonu o zaštiti potrošača

Zakon o zaštiti potrošača Vam garantuje sledeća prava koja se tiču reklamacija robe kupljene u online prodavnici: “Kada kupi robu preko interneta, potrošač ima pravo da se predomisli i u roku od 14 dana vrati robu trgovcu, bez obrazloženja.” Period od 14 dana štiti potrošača na taj način što mu se ostavlja dovoljno vremena da pregleda robu, utvrdi da li je to upravo ona roba koju je video na monitoru računara, ima li te karakteristike i obeležja koji su istaknuti u e-prodavnici, uporedi kvalitet sa cenom ina kraju odluči da li ostaje pri kupovini ili od nje odustaje. Ovaj rok od 14 dana računa se od dana kada je roba isporučena potrošaču. Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira, vizuelno proverite svaki paket. Ukoliko na njemu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, pošiljku ne bi trebalo da preuzmete. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili: -Da ste dobili proizvod koji niste poručili, a nalazi se na računu -Da ste dobili proizvod koji niste poručili, a ne nalazi se na računu -Da niste dobili proizvod koji ste poručili, a nalazi se na računu -Da ste dobli proizvod koji je oštećen -Da ste dobili proizvod koji ne radi u obavezi ste da nas obavestite o neispravnosti pošiljke 24h od prijema putem e-maila ili kontakt telefona. Budite bez brige, u takvim slučajevima ćemo rešiti problem u Vašu korist, u najkraćem mogućem roku.

Roba sa defektom

-U slučaju defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi TR Bebbco. -Potrebno je da proizvod vratite u orginalnom pakovanju sa računom. -Ukoliko je defekt nastao kao posledica neodgovarajuće upotrebe, nismo u mogućnosti da prihvatimo reklamaciju.

Roba sa garantnim listom

Ukoliko nakon određenog vremena korišćenja, proizvod prestane sa radom u garantnom roku molimo Vas da kontaktirate servis, čije kontakte možete naći na garantom listu. Molimo Vas da račun i garanciju obavezno čuvate dok traje garantni period, jer bez njih nećete moći da ostvarite uslove iz garancije. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe. U slučaju da reklamirani proizvod nismo u mogućnosti da zamenimo novim zbog rasprodaje zaliha, izvršićemo povrat novca, tada troškovi transporta padaju na teret TR BEBBCO i nećete imati dodatnih troškova. Dragi kupci ako imate pitanja, pohvale,sugestije ili zamerke molimo Vas da nas kontatirate.
%d bloggers like this: